Συνεχίζεται η φθορά σε τμήματα του δρόμου που ενώνει Λαζαρέττα με Αζόλιμνο χωρίς να παρατηρείται η στοιχειώδης μέριμνα αποκατάστασής του από τους αρμόδιους

Οδόστρωμα “ποτισμένο” με λακκούβες

Ιδιαιτέρως επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς διαμορφώνεται το οδόστρωμα του δρόμου που συνδέει την περιοχή των Λαζαρέττων με την Αζόλιμνο, καθώς η διέλευση βαρέων οχημάτων προκαλεί μεγάλες φθορές, δημιουργώντας παράλληλα λακκούβες.

 

Πρόκειται για μία κατάσταση που “πολλαπλασιάζεται” χρόνο με τον χρόνο καθώς η ροή μεγάλων οχημάτων και φορτηγών μοιραία επιβαρύνει την αντοχή του οδοστρώματος, στο οποίο όμως έως σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί ένα συνολικό κι ενιαίο έργο αποκατάστασής του, με τη διέλευση μικρότερων οχημάτων και δικύκλων να καθίσταται επισφαλής.

Μοναδική ενέργεια “επούλωσης” μικρών λακκουβών, αποτελεί η αποσπασματική ρίψη ασφάλτου σε τμήματα του οδοστρώματος που παρουσίαζαν μεγάλες ανομοιομορφίες, προφανώς σε μία προσπάθεια περιορισμού του κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος των διερχόμενων οδηγών.

Η παρούσα αναφορά και το ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό έρχεται να επισημάνει την αναγκαιότητα ολοκληρωμένης μέριμνας για τον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος ναι μεν δεν είναι πολυσύχναστος, ωστόσο χρησιμοποιείται από αρκετούς δημότες.