Αυξάνονται τα τμήματα του οδοστρώματος από τα οποία αποκολλάται και “σπάει” η επιφάνειά τους στο χώρο στάθμευσης της θέσης “Νησάκι”

“Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας”

“Σπάει” σταδιακά η επιφάνεια του μπετόν που καλύπτει τμήμα του οδοστρώματος στο χώρο στάθμευσης στη θέση “Νησάκι” και ειδικότερα στο σημείο που αποτελεί τη συνέχεια της προβλήτας των κρουζιεροπλοίων, γεγονός αναφορικά με το οποίο ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Δημήτρης Κοσμάς διαβεβαιώνει πως, “δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας”.

Πρόκειται για τμήμα του πιο πολυσυζητημένου χώρου στάθμευσης πλησίον του κέντρου της Ερμούπολης, το οποίο παρουσιάζει φθορές στο κομμάτι που αφήνουν τα οχήματά τους οι οδηγοί που επισκέπτονται την πόλη και συγκεκριμένα στο κομμάτι που είχε καλυφθεί παλαιότερα με μπετόν, ώστε να διατηρηθεί μία αξιοπρεπή εικόνα στην περιοχή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κοσμά, αφότου ενημέρωσε πως, δεν τίθεται λόγος αγωνίας καθώς δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, γνωστοποίησε πως, σε μελλοντικό χρόνο – κι όχι άμεσα - θα μπορούσαν να υλοποιηθούν επουλωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις.

Ωστόσο, με αφορμή τα ανωτέρω, ο ίδιος γνωστοποίησε πως μέλημα του Λιμενικού Ταμείου Σύρου αποτελεί η προώθηση μίας μελέτης που θα εστιάζει στην ανάπλαση του τμήματος που αποβιβάζονται οι επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων και συγκεκριμένα του σημείου εκτός των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων.