Λειτουργικός ο - διαθέσιμος για οχήματα - χώρος πλησίον της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (Λαλακιά)

Εξυπηρέτηση της γειτονιάς

Πλήρως λειτουργικός αποδεικνύεται ο χώρος που έχει καθαριστεί και διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των περιοίκων, πλησίον της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (Λαλακιά), με έναν σημαντικό αριθμό οχημάτων που στάθμευαν επί των πλησιέστερων δρόμων, να έχει συγκεντρωθεί εκεί.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της γειτονιάς, η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης εδώ και αρκετούς μήνες, ικανοποιώντας τα αιτήματα των δημοτών της περιοχής και κατόπιν επιστολής τους, έχει φροντίσει τον συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο υφίσταται κι ένα πηγάδι, με σκοπό και τον περιορισμό της πιθανότητας δημιουργίας εστίας μόλυνσης λόγω των λιμναζόντων νερών.

Σήμερα, είναι αρκετοί οι δημότες που σταθμεύουν τα οχήματά τους στον συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο έχει πραγματοποιηθεί και ρίψη χαλικιών για να αποφεύγεται το “σύννεφο” σκόνης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης, Ανθή Χαλκιά στην τηλεφωνική επικοινωνία, έχει γίνει αίτημα προς τον Τεχνική Υπηρεσία για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος με σκοπό τον επαρκή φωτισμό του χώρου ενώ προσεχώς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες ουσιαστικές παρεμβάσεις στην περιοχή, προς εξυπηρέτηση των κατοίκων.