Πρόταση βελτίωσης του οδοστρώματος της οδού Σ. Καράγιωργα πλησίον του σούπερ μάρκετ Νεωρίου

Με “πυξίδα” την ασφαλή διέλευση

Δίχως τέλος μοιάζουν οι ανάγκες βελτίωσης των οδοστρωμάτων σε αρκετές περιοχές της Ερμούπολης, με την αρμόδια Δημοτική Κοινότητα να έχει προβεί στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, με “πυξίδα” την ασφάλεια των οδηγών κατά τη μετακίνησή τους με δίκυκλα ή οχήματα.

Στο σύνολο των σχετικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για τη βελτίωση των οδοστρωμάτων της πόλης, η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης έρχεται μέσω της τροποποίησης του περιεχομένου των προτάσεών της προς την Τεχνική Υπηρεσία, να επισημάνει τα προβλήματα στην οδό Σάκη Καράγιωργα, στον δρόμο που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Νεωρίου.

Συγκεκριμένα, στην επιφάνεια του οδοστρώματος από την έναρξη έως και το τέλος της εν λόγω οδού, έχουν προκύψει τεράστιες φθορές, με αρκετά τμήματά του να έχουν αποκολληθεί, “γεννώντας” λακκούβες, αλλά και διαμορφώνοντας σοβαρές ανομοιομορφίες. Δεδομένου ότι από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχεται μεγάλος όγκος οχημάτων και δικύκλων καθημερινά, η αρμόδια Κοινότητα προτείνει την υλοποίηση βελτιωτικών εργασιών, στον άξονα της πρόληψης των ατυχημάτων και της ασφάλειας των πολιτών.