Πυρκαγιά στην αποθήκη της Λουκουμοποιΐας “Λειβαδάρας Α&Β Ο.Ε.”

Τυλίχτηκε στις φλόγες το ψυγείο

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Πυρκαγιά ξέσπασε στον υπόγειο χώρο της Λουκουμοποιΐας “Λειβαδάρας Α&Β Ο.Ε.”, στην περιοχή Άνω Μάννα (Μάρμαρο), το Σάββατο το απόγευμα λίγο πριν τις επτά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη άμεσα, έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά και προχώρησε στην κατάσβεση της, ενώ στο ίδιο σημείο έσπευσαν και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πυρκαγιά σημειώθηκε κατά πάσα πιθανότητα από βραχυκύκλωμα στο ψυγείο που βρισκόταν στην αποθήκη της Λουκουμοποιΐας στο υπόγειο του κτηρίου. Οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο χώρο και οι οποίες εργάζονταν ως καθαρίστριες, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, κάλεσαν στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δύο οχήματα κατέφθασαν στην επιχείρηση και άμεσα οι άνδρες με τις μάνικες, προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Στο ίδιο σημείο, μετά από λίγο έφθασε η Αστυνομία και η ΔΕΔΔΗΕ.

Οι Πυροσβέστες, που παρέμειναν περίπου δύο ώρες στην επιχείρηση, αμέσως μετά τον εντοπισμό και την κατάσβεση της εστίας, αφαίρεσαν τα καμμένα αντικείμενα και έπιπλα μέσα από την αποθήκη. Ειδικότερα, καταστράφηκαν ένα επαγγελματικό ψυγείο, ένα έπιπλο, χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες. Για την εξακρίβωση των αιτιών, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης.

Η “Κοινή Γνώμη” βρέθηκε στο σημείο και δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό.