Σε κατάσταση σήψης νεκρός άνδρας σε κατοικία του νησιού

Ανθρωποκτονία στη Μύκονο

Έως χθες το βράδυ δεν είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του

Σοκ προκάλεσε το γεγονός της ανθρωποκτονίας ενός άνδρα στη Μύκονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σε κατάσταση σήψης προχθές το βράδυ σε κατοικία του νησιού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, φαίνεται να μην πρόκειται για πρόσωπο γνωστό εκτός Μυκόνου ενώ οι πρώτες ενδείξεις θέλουν τον άτυχο άνδρα να δολοφονήθηκε και ως εκ τούτου το προανακριτικό έργο να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χαμηλούς τόνους.

Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα

Ειδικότερα, οι αστυνομικές έρευνες προκειμένου να εξιχνιασθεί η ανθρωποκτονία του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε προχθές το βράδυ, ξεκίνησαν εντατικά αμέσως μόλις υπήρξε ενημέρωση για το γεγονός, με τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου να σπεύδουν στο σημείο και να προχωρούν στον αποκλεισμό του. Μάλιστα, για την υπόθεση μετέβη ειδικό κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών από την Αθήνα ώστε να προβεί σε αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, γεγονός που μαρτυρά ότι ο θάνατός του προκλήθηκε κάποιες ημέρες νωρίτερα. Πρόκειται για μία ανθρωποκτονία που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νησί, αφού έως αργά χθες το βράδυ, δεν είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του.

Η σωρός του άνδρα επρόκειτο να μεταφερθεί στον Πειραιά προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία και να υπάρξει σαφής ενημέρωση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ετικέτες: