Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας μετά από επιχείρηση του Α.Τ. Θήρας

Κρυφός οίκος ανοχής σε κέντρο διασκέδασης

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, ένας 60χρονος ημεδαπός, φαίνεται να διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, το οποίο, με τη σειρά του, επίσης λειτουργούσε παράνομα.

Τέσσερις συλλήψεις

Η επιχείρηση των αστυνομικών του Α.Τ. Θήρας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, μετά από έρευνα, η οποία τους οδήγησε στο νυχτερινό κέντρο, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις τριών ημεδαπών 60, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και μίας 28χρονης Αλβανίδας υπηκόου, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της μαστροπείας, της πλαστογραφίας, της παράνομης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών, οι οποίες εργάζονταν ως σερβιτόρες και εκδίδονταν έναντι αμοιβής. Οι τέσσερις γυναίκες προσήχθησαν στο τμήμα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Πρόκειται για δυο ημεδαπές ηλικίας 39 και 40 ετών και δυο υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας από 27 και 40 ετών.

Στα πλαίσια κατάλληλης αξιολόγησης των στοιχειών, τα οποία είχαν συγκεντρώσει οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος ιδιοκτήτης του νυκτερινού καταστήματος διασκέδασης, σε συνεργασία με τον 33χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και την 28χρονη Αλβανή, εξωθούσαν στην πορνεία και διευκόλυναν τις σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Εκτός των άλλων, ένας εκ των κατηγορουμένων (53χρονος), κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστή ταυτότητα, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι αστυνομικοί παρέστησαν τους πελάτες

Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε τις νυχτερινές ώρες, Παρασκευή 19 προς Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας επισκέφθηκαν το κατάστημα και προσποιούμενοι τους πελάτες, μετά από συνεννόηση, κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προκειμένου μια 27χρονη σερβιτόρα να συνευρεθεί με ένα από αυτούς.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν η 27χρονη ακολούθησε τον αστυνομικό-πελάτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου συνελήφθη.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και έλεγχος στο κατάστημα, όπου εντοπίστηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών – σερβιτόρων με τους πελάτες.

Από τους χώρους του καταστήματος, κατασχέθηκαν 382 μάρκες διάφορων χρωματισμών, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι σερβιτόρες-εκδιδόμενες προκειμένου να υπολογίζονται τα ποσοστά τους, όπως και 355 ευρώ μεταξύ των οποίων ήταν και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των αστυνομικών.

Την ώρα που πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση η Αλβανή υπήκοος και οι δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι βρίσκονταν εντός του καταστήματος και μαζί με τις σερβιτόρες-εκδιδόμενες, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου συνελήφθησαν.

Ο 60χρονος εντοπίστηκε αργότερα στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων, ενώ σε έρευνα, η οποία έγινε στην κατοικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα ζευγάρι πλαστών πινακίδων αυτοκίνητου.

Οι τέσσερις συνεληφθέντες, οδηγήθηκαν χτες, στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ετικέτες: