Πολύτιμη προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο Σύρου

Σημαντικό αριθμό σκευασμάτων ινσουλίνης απέστειλε η εταιρεία NOVONORDISC στο δήμο Σύρου – Ερμούπολης, ενισχύοντας το πολύτιμο κοινωνικό έργο που επιτελείται στους κόλπους του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος, μέσα στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής και αφουγκραζόμενος τις ολοένα και αυξημένες ανάγκες των δημοτών του σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης -αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας- έχει συστήσει Κοινωνικό Φαρμακείο για την εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων.

Την προσπάθεια αυτή “αγκάλιασε” η εταιρεία NOVONORDISC, αποστέλλοντας μεγάλη ποσότητα σκευασμάτων ινσουλίνης (Novorapid Flexpen – Levemir – Novomix 30 Flexpen – Actrapid)

Ως εκ τούτου, η δημοτική αρχή απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον επικεφαλής της εταιρείας για τις χώρες της Νοτίου Ευρώπης κ. Κώστα Πηλιούνη, και στον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Βακόνδιο για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθειά αυτή.

Κατόπιν συνεννοήσεως και με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου τα ανωτέρω σκευάσματα θα διατεθούν στους πάσχοντες συμπολίτες μας, μετά από σχετική ανακοίνωση του Κοινωνικού Φαρμακείου.