Παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Τήνου

Οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τήνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Τήνου, το οποίο πλαισιώθηκε κυρίως από τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που διέθεσαν δωρεάν μέλη του Συλλόγου.

Τα έσοδα της δράσης ανήλθαν στα 2.835€, εκ των οποίων τα 2.000€ διατέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου, σε συνέχεια της διαρκούς ενίσχυσης της υγειονομικής μονάδας για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της, ενώ τα 800€ δόθηκαν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η επιτυχία της δράσης ήταν αποτέλεσμα της εθελοντικής προσφοράς, της κοινωνικής ευαισθησίας και διάθεσης των μελών του Συλλόγου να συμβάλουν από κοινού στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του, με στόχο την ανακούφιση των πολιτών που το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου "Νικόλαος Κόγκος" με επιστολή του ευχαριστεί το Σύλλογο Γυναικών Τήνου για την συμπαράστασή του και την έμπρακτη βοήθεια και χρηματοδότηση της μονάδας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “το δραστήριο και ακούραστο έργο σας, κατατείνει, εκτός των άλλων, στην προσφορά και στην ένδειξη έμπρακτης αγάπης προς το συνάνθρωπό μας”. Προσθέτει ακόμα πως η πρωτοβουλία του Συλλόγου να διαθέσει τα έσοδα του παζαριού στο Κέντρο Υγείας της Τήνου, ήταν μια άλλη μία ένδειξη όλης αυτής της προσπάθειας και της στήριξης που προσφέρεται στο νησί.

“Πιστεύουμε ότι όλοι οι Σύλλογοι που έχουν σαν στόχο τους τον άνθρωπο θα πρέπει να συνεργάζονται και να συνδράμουν ο ένας τον άλλο, γιατί έτσι βοηθάμε τον τόπο μας, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος όλων μας” σημειώνει το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο εύχεται στα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν τη δράση τους με την ίδια ένταση, ακούραστες και δημιουργικές.

Ετικέτες: