Οι παραγωγοί εξοπλίζουν μόνοι τους τη λαϊκή αγορά Σύρου

"Ο Δήμος όλο θα..."

Το γεγονός ότι εξοπλίζουν μόνοι τους τη λαϊκή αγορά οι παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στο τμήμα δίπλα από το χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος” επιβεβαιώνουν οι κατασκευές προστασίας των πάγκων, οι οποίες τοποθετήθηκαν με έξοδα από την... τσέπη τους.

Παρά τον τιτάνιο αγώνα που χρειάστηκε να γίνει, ώστε να λειτουργήσει λαϊκή αγορά στη Σύρο μετά από απαίτηση και της τοπικής κοινωνίας η οποία ανταποκρίνεται τις ημέρες που οι παραγωγοί διαθέτουν τα προϊόντα τους και παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργίας με την κατασκευή στεγάστρων, μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει καμία απολύτως παρέμβαση πλην της τσιμεντόστρωσης ενός μικρού τμήματος του δαπέδου.

Παραγωγοί που μίλησαν στην “Κοινή Γνώμη” στηλίτευσαν τη στάση της Δημοτικής Αρχής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “ο Δήμος είναι όλο θα...” αφού όπως γνωστοποίησαν, “μόνοι μας αγοράσαμε και τοποθετήσαμε τα σίδερα στήριξης και τους μουσαμάδες”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι παραγωγοί όπως υπογράμμισαν είχαν πραγματοποιήσει αρκετές οχλήσεις προς το Δήμο ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, τα οποία έως τώρα φαίνεται να είχαν μείνει αναπάντητα.

Ετικέτες: