Εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους για τη “Λέσχη Ελλάς”

Σεβασμός στην παράδοση, θεμέλιο για το μέλλον

Με “πυξίδα” την πίστη στα ιδεώδη που πρεσβεύει το ιστορικό Σωματείο “Λέσχη Ελλάς” από τη γέννησή του, πορεύονται τα εκλεκτά μέλη του και τη νέα χρονιά, θέτοντας υψηλό στόχο να συμβάλουν με τη σειρά τους στην πρόοδο του τόπου, όπως σε αξιοσημείωτο βαθμό έπραξαν τα ιδρυτικά στελέχη του πριν από 180 χρόνια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο βράδυ του Σαββάτου, απηύθυνε το συγκεκριμένο μήνυμα ο πρόεδρος της “Λέσχης Ελλάς”, Δημήτρης Παπαγούνας, προς το σύνολο των παρευρισκομένων μελών που προσήλθαν στο Μέγαρο Πετρίτζη όπου και “στεγάζεται” σήμερα η δραστηριότητα του Σωματείου.

Ειδικότερα, στον χαιρετισμό του, ο κ. Παπαγούνας, πλαισιωμένος κι από άλλα μέλη που απαρτίζουν το ΔΣ, ευχήθηκε να επιτύχει το Σωματείο μία αξιόλογη πορεία στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα, καλώντας παράλληλα τα μέλη να συσφίξουν τους δεσμούς τους, αλλά και προσκαλώντας τους νέους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη “Λέσχη Ελλάς”.

“Η προσπάθεια που καταβάλαμε τελευταία είναι πολύ μεγάλη, προκειμένου να σώσουμε το Σωματείο από σεβασμό προς την παράδοση. Πρέπει να το σώσουμε και πρέπει η νέα γενιά να ενδιαφερθεί” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος, επισημαίνοντας πως έχει τροποποιηθεί το καταστατικό, ούτως ώστε να “εναρμονιστεί” με τις σημερινές συνθήκες, καθώς πλέον εκλείπουν οι λόγοι που θέλουν τη Λέσχη ένα κλειστό κλαμπ, όπως παλαιότερα.

Εκφράζοντας εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος, ο κ. Παπαγούνας δεν παρέλειψε να αναφέρει πως σκοπός του ιστορικού Σωματείου είναι να προσφέρει στην πρόοδο του τόπου και δη της Ερμούπολης σε κάθε επίπεδο.

Αξίζει να αναφερθεί πως, παρόντες στην προχθεσινή γιορτή ήταν η πρόεδρος του αδελφού Σωματείου του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, Χριστίνα Λιγοψυχάκη και μέλη του ΔΣ, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού, Θάνος Φώσκολος εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου και μέλος της Λέσχης, Παναγιώτης Τζαναβάρης.

Ετικέτες: