Εξοργισμένοι και οι επαγγελματίες της Πάρου

Σε υπολειτουργία το γραφείο ΟΑΕΕ στη Νάξο

Και τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου στον υπουργό Εργασίας
  • Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2014 - 06:10

Φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές οι δυο επιστολές διαμαρτυρίας που εστάλησαν στον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σε διάστημα 4 μηνών, από τον Εμποροεπαγγελματικό σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου, χωρίς καμία απάντηση, με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να επανέρχεται με νέα επιστολή για τρίτη συνεχή φορά.

Τους τελευταίους δύο μήνες, το γραφείου του ΟΑΕΕ στη Νάξο έχει υποστελεχωθεί, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε υπολειτουργία. Ο ένας και μοναδικός υπάλληλος της υπηρεσίας δεν μπορεί να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες των ασφαλισμένων που κατά κύριο λόγο αφορούν στη ρύθμιση των οφειλών τους. Το ζήτημα του ΟΑΕΕ στη Νάξο ταλανίζει τόσο τους επαγγελματίες της Νάξου, όπως έχει εκφραστεί σε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου, όσο και τους επαγγελματίες της Πάρου και της Αντιπάρου, που κατά την μετάβαση τους στη Νάξο δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν.

Η αδιαφορία των υπευθύνων καθώς και η έλλειψη οποιασδήποτε ενημέρωσης για τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου του ΟΑΕΕ Νάξου, αφού η στελέχωση του μοιάζει να είναι αδύνατη, έχει εξοργίσει τους επαγγελματίες της Πάρου που προτείνουν το οριστικό κλείσιμο του γραφείου, μιας και οι ασφαλισμένοι σε αυτό τείνουν να εκλείψουν.

Ετικέτες: