Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου για την αδυναμία εξυπηρέτησης από το γραφείο του ΟΑΕΕ Νάξου

Νέα επιστολή αγανάκτησης από τον εμπορικό κόσμο

  • Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2015 - 06:20

Την αγανάκτηση καθώς και την απογοήτευση του εμπορικού κόσμου των νησιών Πάρου και Αντιπάρου, διατυπώνει εκ νέου ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με επιστολή του προς τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του Σύριζα στις Κυκλάδες, εξαιτίας των προβλημάτων που συναντούν στην εξυπηρέτηση από το γραφείο του ΟΑΕΕ Νάξου.

Συνεχίζονται τα προβλήματα

Μετά από την παρέλευση σύντομου χρονικού διαστήματος από την πρώτη όχληση, τα μέλη του Συλλόγου επανέρχονται, τονίζοντας πως, “Από Δευτέρα 2/3/2015 το γραφείο της Νάξου είναι σε πλήρη αδυναμία ακόμη και να δεχτεί φαξ, λόγο φόρτου εργασίας. Κατανοούμε τα προβλήματα και την πίεση στο προσωπικό της υποστελεχωμένης υπηρεσίας, που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πλέον τόσα νησιά, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Καλούμε τους βουλευτές μας κ. Ν. Συρμαλένιο, κ. Ν. Μανιό και κ. Α. Συρίγο, επίσης τον Έπαρχο Πάρου - Αντιπάρου κ. Κ. Μπιζά, να δώσουν λύση το ταχύτερο δυνατό. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο”.

Αξίζει να υπενθυμιστεί δε, πως, σύμφωνα με όσα έχουν επαναλάβει μετά από συνεδρίασή τους, “Πάγιο αίτημα μας είναι η δημιουργία γραφείου και στο νησί μας ή αν αυτό είναι χρονοβόρο, μίας θυρίδας εξυπηρέτησης, είτε με εισπράκτορα σε τακτική βάση είτε μόνιμα στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου. Μόνο αυτό μπορεί να λύσει τα προβλήματα των ασφαλισμένων, είμαστε δε στη διάθεση σας για να υποστηρίξουμε κάθε λύση που θα μπορούσατε να υλοποιήσετε άμεσα”.

Ετικέτες: