"Οι γέφυρες που μας ενώνουν" στο Νηπιαγωγείο του Φοίνικα

  • Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2016 - 14:19

Αφιερωμένη στην αξία της αλληλεγγύης θα είναι μία ακόμη ανοιξιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου του Φοίνικα.

Η φετινή γιορτή με θέμα «Οι γέφυρες που μας ενώνουν» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 15:00, στην αυλή του νηπιαγωγείου, που θα μεταμορφωθεί και πάλι σε έναν μοναδικό παιδότοπο, όπου  τα παιδιά σκαρφαλώνοντας, χτίζοντας, ζωγραφίζοντας, ταξιδεύοντας στον πλανήτη Γη και βοηθώντας την καμηλοπάρδαλη, την αρκούδα και τα “καρδιοπούλια”, μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να “νοιάζεσαι” και να ενδιαφέρεσαι.

Κάθε παιχνίδι και μια ιστορία, εμπνευσμένη απ΄ όσα συγκλονίζουν την ανθρωπότητα στις ημέρες μας και προσανατολισμένη στη δύναμη της προσωπικής συμμετοχής και την αξία του να απλώνεις τα χέρια σου στα χέρια του διπλανού σου.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από:

Εικαστική έκθεση με έργα των παιδιών και θέμα «Ο καθένας μας μοναδικός και όλοι μαζί…»

Προβολή με θέμα “Αγκαλιές”

ΓΕΝΙΚΉ ΕΊΣΟΔΟΣ: 1€

Η ανοιξιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, είναι αποτέλεσμα δημιουργικής συνεργασίας γονέων, παιδιών και εκπαιδευτικών, με στόχο μια πολύπλευρη αλληλεπίδραση κοινωνική, παιδαγωγική και πολιτισμική.

Μοιάζει με δέντρο που κάθε χρόνο το φροντίζουμε, το ποτίζουμε με ιδέες και συναισθήματα, και αυτό με τη σειρά του μας εκπλήσσει διότι κάθε φορά μας δίνει διαφορετικούς καρπούς, μας εξελίσσει και διευρύνει