Στον τελικό και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

  • Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2017 - 22:44

Την ευκαιρία να συμμετέχει στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού με θέμα «Οχήματα και μεταφορές του Αύριο», εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου – Μάρπησσας Πάρου, έχει και η ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό πληροφορικής, Μανώλη Αργυρό.

Στην κατασκευή του «λεωφορείου» των μαθητών, που κατέκτησε τη 2η θέση στον Περιφερειακό Τελικών Κυκλάδων, βοήθησε και η εκπαιδευτικός των εικαστικών Χρύσα Μπεζιργιαννίδου.

Παρά το γεγονός ότι στα αποτελέσματα που κοινοποίησε την περασμένη Παρασκευή η επιστημονική επιτροπή του Περιφερειακού Τελικού δεν αναφερόταν ο ακριβής αριθμός των συμμετοχών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών (WROHellas), χθες κατέστη γνωστό στη Διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης ότι μπορεί να λάβει μέρος και η δική του ομάδα.

Επομένως, το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διαγωνιστούν τόσο οι «Παρομποτικοί» της Μάρπησσας όσο και οι «Ετεροχρονισμένοι» του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης.