Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Σύρο

  • Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2013 - 09:05

Με στόχο τον συντονισμό των αυτοδιοικητικών δυνάμεων (α' και β βαθμού) του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιείται την Κυριακή 3/3 στη Σύρο Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Σύσκεψη του κινήματος.

Αντικείμενο θα είναι η μεγιστοποίηση της παρέμβασης στις τοπικές κοινωνίες, η αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της παρούσας κρίσης και η επεξεργασία και παρουσίαση του σχεδίου της ριζοσπαστικής αριστεράς για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και των Δήμων της.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν τα στελέχη του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Παναγιώτης Σκούτας και Δημήτρης Μπίρμπας, και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι εκλεγμένοι και εκλεγμένες, μέλη και φίλοι/φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σύμβουλοι στα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των επιπέδων (περιφέρεια, δήμοι, διαμερίσματα), οι υποψήφιοι/υποψήφιες με τις αντίστοιχες παρατάξεις, οι βουλευτές της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, εργαζόμενοι/εργαζόμενες στις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και κάθε μέλος και φίλος/φίλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θέλει να συμμετέχει στις δράσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η σύσκεψη, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο αντίστοιχων που προγραμματίζονται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στις 5 το απόγευμα.