ΝΟΔΕ Κυκλάδων: Καθαρή νίκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο debate

  • Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2015 - 13:41

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. με καθαρό λόγο και ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις απέδειξε για άλλη μια φορά ποιος είναι έτοιμος και ικανότερος να κυβερνήσει. Ανέπτυξε με το δικό του τρόπο και λόγο με νηφαλιότητα και κυρίως με ειλικρίνεια για το πώς και με ποιο τρόπο πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα. Μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του περιορισμένου χρόνου μπόρεσε και ανέδειξε τα ψέματα του κ. Τσίπρα και ταυτόχρονα να αναλύσει με πειστικό τρόπο τις σκέψεις του και για ποιο λόγο επιμένει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι πανέτοιμος να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Η Ν.Δ. είναι έτοιμη και αποφασισμένη , εξάλλου το έχει κάνει πολλές φορές , να βγάλει και πάλι την Πατρίδα μας από το αδιέξοδο .

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τελειώνουμε με το ψέμα!! Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου κερδίζει η αλήθεια , η σοβαρότητα , η υπευθυνότητα και η ειλικρίνεια!! Ο Λαός θα πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στο δήθεν «νέο» του κ. Τσίπρα που μέσα σε επτά μήνες οδήγησε τη χώρα στην οπισθοδρόμηση . Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Λαός επιλέγει τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!! Λέει τέλος στην ακυβερνησία και τους πειραματισμούς του κ. Τσίπρα. Ψηφίζει τη Νέα Δημοκρατία!