Ανακοίνωση της Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Υπ. Εθνικής Άμυνας στη Σύρο

"Ανερυθρίαστες δηλώσεις Π. Καμμένου για τον ΦΠΑ"

  • Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2016 - 00:23

Συριανοί και Συριανές,

Τελικά το μόνο σίγουρο με αυτή την κυβέρνηση είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να πλήξουμε… Kαι πώς να γίνει αυτό, όταν σε κάθε εμφάνιση κυβερνητικού στελέχους δίνεται απλόχερα τροφή και υλικό σε χιουμοριστικές εκπομπές για δημιουργία ολόκληρης επιθεώρησης κωμικοτραγικού χαρακτήρα, αφού τους έχει γίνει πλέον συνήθεια άλλα να ψηφίζουν στην Βουλή και άλλα να διατυμπανίζουν όταν βγουν στη κοινωνία, νομίζοντας ότι ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα…

Μόνο έτσι μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή «παράσταση» του Υπουργού Εθ. Άμυνας στη Σύρο, με τα όσα είπε ανερυθρίαστα, αναφορικά με την ψήφιση της αύξησης του ΦΠΑ στην ομιλία του, που έχουν αφήσει όλο το Πανελλήνιο άφωνο για ακόμα μια φορά.

Ο κ. Καμμένος ήρθε στο νησί μας, δύο μόλις μέρες αφότου το κόμμα του, μαζί με το Σύριζα, ψήφισε πανηγυρικά την αύξηση του Φ.Π.Α. στα νησιά μας από 16% στο 24%, αλλά και επιπλέον όλα όσα κατακεραύνωνε και είχε δεσμευτεί να μην ψηφίσει ποτέ, τον καιρό που προσπαθούσε να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών.

Σήμερα, λοιπόν, αποπειράθηκε να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους Συριανούς και όλους τους νησιώτες. Δεν φτάνει το γεγονός ότι ήρθε, χωρίς ίχνος ντροπής, σε ένα νησί, που και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ δική του ευθύνη αυξάνεται ο ΦΠΑ οκτώ ολόκληρες μονάδες, αλλά είχε το απύθμενο θράσος να ξεστομίσει ότι αυτό είναι «αντισυνταγματικό και εγκληματικό». Δηλαδή μας είπε ουσιαστικά ότι η Βουλή τόσες μέρες συνεδρίαζε για μέτρα «αντισυνταγματικά και εγκληματικά», ο ίδιος και οι Βουλευτές τους ψήφισαν «αντισυνταγματικά και εγκληματικά» και ο Υπουργός Οικονομικών διαπραγματεύεται με την τρόικα, έχοντας σαν όπλο κάτι «αντισυνταγματικό και εγκληματικό», δηλαδή ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Συνεχίζοντας το παραλήρημα έδωσε την χαριστική βολή στην νοημοσύνη κάθε σώφρονα πολίτη, χαρακτηρίζοντας εγκληματική πράξη αυτό που αυτός, μόλις προχθές ψήφισε περιχαρής!

Κύριε Καμμένε, γιατί γίνεστε κοινωνός ενός αντισυνταγματικού νόμου; Γιατί συμμετέχετε σε μια εγκληματική πράξη; Εσείς δεν είστε που διαρρηγνύατε τα ιμάτια σας ότι αν ποτέ αυξηθεί ο Φ.Π.Α στα νησιά, θα φύγετε από την κυβέρνηση, από τους ΑΝΕΛ και από την πολιτική; Πότε λοιπόν θα κάνετε πράξη τα λόγια σας, έστω για μια φορά; Πότε θα απαλλάξατε τη χώρα από την παρουσία σας και από τις γραφικές παλινδρομήσεις σας; Η καρέκλα είναι γλυκιά και τα μεγαλεία της θέσης σας είναι δύσκολο να τα αποχαιρετήσετε οικιοθελώς, το έχουμε πλέον όλοι καταλάβει…

Να είστε όμως σίγουρος ότι θα σας απαλλάξουν σύντομα όλοι αυτοί που προσπαθήσατε να κοροϊδέψετε ΚΑΙ σήμερα, οι Συριανοί, οι νησιώτες, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός στις κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν.

Κύριε Καμμένε ομολογήσατε το έγκλημα που διαπράξατε, είστε ανεπιθύμητος στα νησιά, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

Αιδώς Αργείοι!

Ο Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Σύρου Νέας Δημοκρατίας

Στάθης Μπαρμπούνης