Διεθνές επιστημονικό συνέδριο από το ΕΚΠΑ στην Άνδρο

  • Δευτέρα, 29 Αυγούστου, 2016 - 14:16

Περισσότεροι από 150 σύνεδροιαπό διάφορες χώρες θα συμμετάσχουν στο 7ο διεθνές επιστημονικό συνέδριο για το Οξειδωτικό στρες, που διοργανώνεται στην Άνδρο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, με πρωτοβουλία του Ανδριώτη καθηγητή κ. Μιχαήλ Ράλλη.

Το συνέδριο, που ξεκινά την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 4 του μήνα, πραγματοποιείται για 3η φορά στο νησί μας και  συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Άνδρου, το ΕΚΠΑ, το Oxygen Club of California και το Society for Free Radical Research.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Άνδρου προσκαλεί επιστήμονες των τομέων υγείας, βιολογίας και χημείας που ζουν, εργάζονται ή απλά βρίσκονται ως επισκέπτες στην Άνδρο αυτή την εποχή, καθώς και τους φοιτητές των αντίστοιχων τμημάτων, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου. Λεπτομέρειες για το συνέδριο, μπορούν να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://oxstress.pharm.uoa.gr. 

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Τα θέματα του συνεδρίου θα αναπτύξουν καθηγητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και φυσικά την Ελλάδα.

 

Του συνέδρους θα υποδεχτεί ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, ενώ έχει προγραμματισθεί ξενάγηση και δείπνο, κατά την τελευταία ημέρα του συνεδρίου. 

Ετικέτες: