Δήμος Σίφνου

Διαθέσιμη στα κινητά η εφαρμογή RoomsIn Sifnos

  • Σάββατο, 8 Απριλίου, 2017 - 17:55

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι, η εφαρμογή «RoomsInSifnos» είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται στα «App Store» για iPhone-iPad και «Google play» για Android κινητά!

Η εφαρμογή «RoomsInSifnos» είναι ένα application ενημερωτικό για την Σίφνο.

Αποτελεί μια εφαρμογή τύπου Travel Guide για τη Σίφνο με διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για τον χρήστη.

Ο Χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να αναζητήσει καταλύματα να δει ξενοδοχεία, café, διάφορες περιοχές της Σίφνου.
Μπορεί να ενημερωθεί για διάφορες δραστηριότητες στις οποίες μπορεί να λάβει μέρος κατά την επίσκεψή του στο νησί.
Ακόμα μπορεί να ενημερωθεί από διάφορα Video που υπάρχουν και περιγράφουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού.
Έχει την δυνατότητα να μοιραστεί μέσω Facebook και Twitter φωτογραφίες και κείμενα που βλέπει μέσα από το application.
Η εφαρμογή περιέχει έναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για αναζήτηση σε δωμάτια, studios, διαμερίσματα, σπίτια και βίλες, ανά περιοχή και τα παρουσιάζει με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες, πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη της Google και QR code.

Έχει την δυνατότητα να επιλέξει μέσω φίλτρων τον τύπο παροχών/εγκαταστάσεων (WIFI, Parking, Breakfast, Jacuzzi, Pool, Offers, Availability) που επιθυμεί για την διαμονή του, κυρίως όμως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου μπορεί να ενημερώνεται για τις διαθεσιμότητες των καταλυμάτων/μελών του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου. 

Μπορεί να πλοηγηθεί με χάρτες του νησιού και να επιλέξει σε ποια γλώσσα θέλει να εγκατασταθεί η εφαρμογή (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά).

Το application είναι συνδεδεμένο online με το web site του Συλλόγου (http://www.roomsinsifnos.com), οπότε όλες οι πληροφορίες ενημερώνονται αυτόματα, με αποτέλεσμα ο κάθε χρήστης–επισκέπτης να έχει πάντα στην διάθεσή του ενημερωμένο περιεχόμενο.

Συγχρόνως όμως, είναι και μια προσπάθεια διαφήμισης της Σίφνου με ωραίες φωτογραφίες, κείμενα και videos μέσω των MOBILE STORES της αγοράς.

 

Ετικέτες: