Ανακοίνωση της παράταξης "Μύκονος Επόμενη Ημέρα"

"Προσδοκούμε Ανάσταση"

  • Τετάρτη, 12 Απριλίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 12 Απρ. 2017 - 7:37

Για μια υπηρεσία που κοστίζει 53.000 ευρώ τον μήνα στον εργολάβο, 1.380.000 στον δήμο και συνολικά 2.016.000 ευρώ ετησίως στην τσέπη του δημότη, θα περίμενε κανείς να καθρεφτίζεται στους κοινόχρηστους χώρους και δρόμους.

Για μια υπηρεσία για την οποία μόνο ο δήμος Μυκόνου απασχολεί 65!! άτομα στην υπηρεσία καθαριότητας, ο εργολάβος 54 κατά την υψηλή περίοδο (119 άτομα σύνολο), θα περίμενε κανείς ο δήμος Μυκόνου, να ήταν υποψήφιος για Ευρωπαϊκό Βραβείο Καθαριότητας.

Εργολάβο δεν είχαμε και πήραμε. Θρυμματιστή δεν είχαμε νοικιάσαμε για τρεις μήνες έναντι 67.000 ευρώ. Γνώριμη πια η τακτική να εξαφανίζονται τα σκουπίδια μετά από αναρτήσεις δημοτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΥΓ. Τέλος μετά από τρία χρόνια για την πρώην «νέα» δημοτική αρχή οι δικαιολογίες πάντα περισσεύουν, αφού πάντα φταίνε ΑΛΛΟΙ. Και επί του προκειμένου οι δημότες, οι επισκέπτες, οι επιχειρηματίες που εναποθέτουν τα απορρίμματά τους στους σωρούς σκουπιδιών που έχουν δημιουργηθεί. ´Οπως εξάλλου όμως έχουμε αναφέρει, τα απορρίμματα δεν είναι κοσμήματα να φυλάσσονται σε θησαυροφυλάκια.

Η αποκομιδή απορριμμάτων, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ του δήμου, που οι δημότες πληρώνουν πολύ ακριβά.

ΩΣ ΕΔΩ!