Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου τον Κ. Σκανδαλίδη

Διαψεύδει ο Νίκος Συρμαλένιος

7 μήνες πριν από τις εκλογές της αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού και ο προεκλογικός πυρετός σχετικά με τους υποψηφίους φαίνεται ότι θα είναι σκληρός.

Το παιχνίδι από ότι όλα δείχνουν θα είναι σκληρό, ειδικά στο βαθμό των Περιφερειών, όπου ήδη πέφτουν στο τραπέζι πολλά ονόματα, αλλά και πληροφορίες για ενδεχόμενες συνεργασίες.

Μια από αυτές τις συνεργασίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο, είναι η συνεργασία του Κώστα Σκανδαλίδη με το ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι ο κ, Σκανδαλίδης προέρχεται από τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα από την Κω, ενώ στην περίοδο αιχμής του ΠΑΣΟΚ θεωρούταν ως ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά του τότε ισχυρού κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει και μία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από εταιρεία φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα του Κ. Σκανδαλίδη να φιγουράρει στην κορυφή των υποψηφίων.

Διαψεύδει κατηγορηματικά

Τη συγκεκριμένη πληροφορία, δηλαδή την προεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κώστα Σκανδαλίδη, διαψεύδει κατηγορηματικά στην “Κοινή Γνώμη”, ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος. “Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν υπάρχει ζήτημα συνεργασίας μας με τον Κώστα Σκανδαλίδη για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δήλωσε ο κ. Συρμαλένιος.

Ετικέτες: