Ελεγχόμενη στάθμευση

Άναψαν τις μηχανές στο δήμο Σύρου – Ερμούπολης με σκοπό να εφαρμόσουν την τρέχουσα θερινή περίοδο το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή Νησάκι και κάλεσαν ειδικούς τεχνικούς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στον εξοπλισμό.

Παρά την έκδηλη πρόθεση του Λιμενικού Ταμείου, το οποίο είναι υπεύθυνο να εφαρμόσει το μέτρο στο χερσαίο τμήμα του λιμανιού και να βάλει τάξη στην άναρχη στάθμευση των οχημάτων, τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα η ελεγχόμενη στάθμευση δε θα ισχύσει ούτε αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από το μηχάνημα που εκδίδει τα εισιτήρια, απομένει η αποκατάσταση και η ομαλή λειτουργία των μπαρών εισόδου και εξόδου αλλά και των ηλεκτρονικών ενημερωτικών πινακίδων, οι οποίες σχεδόν ποτέ δε λειτούργησαν ομαλά.

Σημειώνεται πως το αντίτιμο ανά ώρα, αν και εφόσον λειτουργήσει ο χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης θα ανέρχεται σε 0,50 λεπτά. Οικονομικός στόχος, όπως αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό του Λιμενικού Ταμείου είναι να έχει έσοδα από το εν λόγω μέτρο ύψους σχεδόν 250.000 ευρώ. Στόχος που όμως κινείται στη σφαίρα της φαντασίας.


Σχόλια

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Πέμ, 20 Ιουν. 2013 - 14:31

Κύριε Βελισσαρίου μην λέτε μεγάλα λόγια γιατί……. Αλήθεια αν δεν έχετε αυτά τα έσοδα από πού θα τα βρείτε? Μήπως να σας τα χρεώσουμε και να τα πιστωθείτε εσείς? Γιατί όταν ήταν ανοιχτό το πάρκινγκ είχατε έσοδα 70000, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!! ΕΓΩ ΟΧΙ Δήμαρχε με τέτοιους «οικονομολόγους-τεχνοκράτες» τι θέλετε την οικονομική επιτροπή του δήμου…..άχρηστοι μου φαίνονται εμένα!!!