"Σύρος - Δύναμη Ανάπτυξης"

Ενέργειες και προτάσεις για συμπόρευση στην επόμενη δημοτική περίοδο

Σε συζήτηση για συστράτευση με στόχο την ανάπτυξη της Σύρου, καλεί όλες τις ομάδες που θα σχηματιστούν ή έχουν σχηματιστεί προεκλογικά, η δημοτική παράταξη "Σύρος - Δύναμη Ανάπτυξης" μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

 

Ειδικότερα, τα μέλη επισημαίνουν πως πρέπει να υπάρξει "σύμφωνο συνεργασίας για το 2014" όλων όσοι θέτουν ως στόχο "η Σύρα να περάσει στην αντίθετη όχθη" από εκείνη που βρίσκεται σήμερα και να εξέλθει από το οικονομικό και αναπτυξιακό αδιέξοδο που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Η παράταξη σημειώνει μεταξύ άλλων πως, "Η Τοπική Κοινωνία πληρώνοντας τα όποια λάθη, ζώντας την αγωνία της επιβίωσης, της ανεργίας, της φτώχειας, αναμένει απογοητευμένη στο περιθώριο, δε συμμετέχει απαιτεί όμως αλλαγές ριζικές και επανεκκίνηση της μηχανής που θα πάει μπροστά το νησί μας. Με την ανακοίνωση της Δημοτικής μας Παράταξης για την συμμετοχή μας στις ερχόμενες εκλογές δηλώσαμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, σήμερα θέτουμε για συζήτηση τις δικές μας προτάσεις και καλούμε όλους να τις συζητήσουμε, να τις συμπληρώσουμε και να τις κάνουμε πράξη". 

Αξίζει να σημειωθεί πως έγκυρες πληροφορίες θέλουν τη δημοτική ομάδα να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές της με άλλους δημοτικούς σχηματισμούς.