"Η απουσία μου οφειλόταν σε καθαρά προσωπικούς λόγους"

Σε προσωπικούς λόγους αποδίδει την απουσία του κατά τη διάρκεια της εκλογής της νέας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρίας Καζαντζάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Δομένικος Σαγκινέτος, επιθυμώντας να προλάβει οποιαδήποτε απόπειρα παραφιλολογίας.

“H χθεσινή, πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή για το νησί μας. 

Πριν από τις εκλογές, συστρατεύθηκα με την παράταξη του Γιώργου Μαραγκού και δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα, που στέφθηκε με επιτυχία.

Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, οι γνωστοί κύκλοι, που δεν επιθυμούν, την επίτευξη των στόχων της νέας δημοτικής αρχής, προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια.

Η απουσία μου κατά την διάρκεια της εκλογής, της νέας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρίας Καζαντζάκη, οφειλόταν σε καθαρά προσωπικούς λόγους.

Η στήριξη και η εκτίμηση στο πρόσωπο της Μαρίας Καζαντζάκη είναι δεδομένη. Είμαι δε απόλυτα σίγουρος, ότι θα επιτύχει στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Η δημοτική μας παράταξη δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της μικρότητας αλλά θα κινηθεί στους δρόμους της προσπάθειας και της δημιουργίας”.

Δομένικος Σαγκινέτος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης