Άμεσα η συνάντηση του Θ. Φώσκολου με εκπροσώπους της Δημοτικής Μουσικής

Φημολογία περί "λευκής απεργίας" από την Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή στη φημολογία των τελευταίων 24ώρων ότι η Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ενδέχεται να προβεί σε “λευκή απεργία” την 25η Μαρτίου καθώς και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ζήτησε ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Σύρου, Παύλος Χρυσαφίδης στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ειδικότερα, ο κ. Χρυσαφίδης, ανέφερε ότι, “φημολογείται από χθες το βράδυ ότι η Δημοτική Μουσική μάλλον δεν θα κατέβει την 25η Μαρτίου και τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα προχωρήσει σε λευκή απεργία”, ερώτηση επί της οποίας τοποθετήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Θάνος Φώσκολος, γνωστοποιώντας πως, έχει ζητήσει άμεσα συνάντηση ώστε να διευκρινισθεί το θέμα. “Πριν από λίγο πληροφορήθηκα κι εγώ ότι υπάρχει αυτή η φημολογία και το ενδεχόμενο κι έχω ζητήσει να έχω συνάντηση με εκπροσώπους της Φιλαρμονικής. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα γίνει απεργία, καθώς ούτε και τις λεπτομέρειες που μπορεί να γίνει αυτό” τόνισε ο αντιδήμαρχος, καθιστώντας σαφές πως έχει υπάρξει άμεσα κινητοποίηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η φημολογία.

Κρίνεται αναγκαίο να υπενθυμιστεί ότι είναι γνωστά τα ζητήματα των οικονομικών θεμάτων που είχαν ανακύψει με τους απλήρωτους μουσικούς πριν λίγους μήνες.