Η αποτίμηση της Δημοτικής Αρχής για το Syros Triathlon

  • Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2016 - 14:52

Το πρώτο Trimore Syros Triathlon 2016 αποτέλεσε μια πρόκληση κι ένα στοίχημα για το νησί μας, το οποίο κερδίσαμε όλοι μαζί! Ο άρτιος σχεδιασμός, η προετοιμασία και η υλοποίηση αυτού του τριήμερου πολύ μεγάλου αθλητικού γεγονότος δημιούργησε μια διάχυτη ικανοποίηση προς όλους, αθλητές, θεατές, εθελοντές, χορηγούς, διοργανωτές και υποστηρικτές.

Καταξίωσε δε στο μυαλό και τη συνείδηση όλων μας τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως θεσμό για το νησί μας, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία, πίστη και αποφασιστικότητα, προκειμένου κάθε χρόνο να τη βελτιώνουμε και να την κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη.

Περισσότεροι από χίλιοι αθλητές, συνοδοί και φίλοι του αθλήματος, ταξίδεψαν για ένα τριήμερο στη Σύρο, προκειμένου να απολαύσουν τη διοργάνωση και να μαγευτούν από τις ομορφιές του νησιού μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Ομάδα Trimore, διότι όλους τους προηγούμενους μήνες, αλλά και κατά διάρκεια των αγώνων, με μεθοδικότητα, συστηματική προσπάθεια, γνώση του αντικειμένου και αγάπη για το άθλημα και το νησί μας, υπήρξαν άριστοι συνδιοργανωτές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία του Trimore Syros Triathlon 2016, μιας διοργάνωσης που απαιτούσε εξαιρετικό συντονισμό, δεδομένου ότι οι εκατοντάδες αθλητές, όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αγωνίστηκαν σε συνθήκες ασφάλειας, χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό και απόλαυσαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, μια άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή τους, προκειμένου να απολαύσουν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των αθλητών, καθώς και για την υπομονή τους εξαιτίας των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία για τη συγκλονιστική συμμετοχή και συμβολή των εθελοντών μας, ντόπιων και μη, οι οποίοι με απαράμιλλο σθένος και πίστη για τη διοργάνωση, αλλά και όραμα για μια καλύτερη Σύρο βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό. Τους ευχαριστούμε, διαβεβαιώνοντας τους ότι στα πρόσωπα και το βλέμμα τους διακρίναμε τους ανθρώπους που προσπαθούν, μοχθούν και είναι αποφασισμένοι για να δούμε το νησί μας όσο ψηλότερα μπορούμε.

Εγκάρδιες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε, τέλος, προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους μεμονωμένους επιχειρηματίες του νησιού, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου μας, διότι η υποστήριξη προς τη διοργάνωση και η άψογη συνεργασία τους αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την τελική επιτυχή έκβαση.

Το Trimore Syros Triathlon 2016 ήρθε στη Σύρο για να μείνει και τα κατάφερε!