Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου

Ξεκινά το "ταξίδι"

  • Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2013 - 06:00

Και για αυτή τη χρονιά ο Χορευτικός Όμιλος της Νάουσας, ξεκινά το ταξίδι του στην παράδοση και τον πολιτισμό.

Με μία μεγάλη ομάδα διδασκόντων και υπεύθυνων τμημάτων, θα δώσει και πάλι μία ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα του νησιού και όχι μόνο.

Ξεκινούν τα μαθήματα

Σεπτέμβρης και τα μαθήματα παραδοσιακών χορών και όχι μόνο ξεκινούν και πάλι στο Χορευτικό Όμιλο της Νάουσας. Τα μαθήματα, που είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του παριανού συλλόγου, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με έμφαση πάντα στον παραδοσιακό χορό, δίνοντας μια πολύτιμη δημιουργική διέξοδο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ομάδα των διδασκόντων - υπεύθυνων τμημάτων έχει ανανεωθεί με νέα πρόσωπα προερχόμενα από το σύλλογο, που ξεκινούν με τη διάθεση να προσφέρουν κι αυτά στη συνεπή πορεία που ακολουθεί ο ΧΟΝ αυτά τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς, τους μαθητές και τα μέλη έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, στην αίθουσα του Ομίλου, στις 19:00. Εκεί θα γίνει και η γνωριμία με τους υπεύθυνους των τμημάτων και η ενημέρωση για το φετινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΧΟΝ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, που ενδιαφέρονται για τον παραδοσιακό χορό και τις υπόλοιπες δραστηριότητες, να γίνουν μέλη της συντροφιάς του. Με την ευκαιρία της δημοσίευσης ευχαριστεί θερμά τις Νάντια και Έλλη Ραγκούση και τη Smile (smileweb.gr) για τη δημιουργία και χορηγία του ενημερωτικού φυλλαδίου.