Δήμος Τήνου - Καρναβάλι 2014

"Πλώρη” για ένα ακόμη ξέφρενο καρναβάλι με στόχο το γέλιο, την ανάπαυλα και τη διασκέδαση έχει ήδη ανοίξει ο Δήμος Τήνου, ο οποίος μέσω της Εθελοντικής Ομάδας του, καλεί τους φίλους του να συμμετέχουν στη μεγάλη Καρνιβαλική Γιορτή του νησιού.

Στο πλαίσιο του περιορισμένου χρόνο της Εθελοντικής Ομάδας, αλλά και με στενά  οικονομικά πλαίσια, ο δήμος ευελπιστεί σε ένα Καρναβάλι λιτό μεν,, αλλά όχι μίζερο, εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερφίαλο και διασκεδαστικό, όπως τις προηγούμενες χρονιές, όπου πρωταγωνίστρια θα είναι ολόκληρη η Τήνος.
Για πρώτη φορά, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συγκεντρώθηκαν χρονικά κοντά, προκειμένου να τις απολαύσουν τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του νησιού.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 10:30 ¨ ζουζουνοκουκουγεροπαίχνιδα ¨ στον Πύργο -  παιδική αποκριάτικη εκδήλωση με κυνήγι θησαυρού (για παιδιά Δημοτικού Σχολείου). Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου – Πανόρμου & Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πύργου.
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου θα απογειωθεί   ¨ Το Μαγικό Αποκριάτικο χαλί ¨, μια γιορτή για τα νήπια του νησιού μας!
 Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αίθουσα του Σχολείου Λουτρών ¨Μικροί Μασκαράδες – Μεγάλο Πάρτι¨  - τη σκυτάλη παίρνουν τα παιδιά των Δημοτικών του Νησιού μας.   
Σάββατο  1 Μαρτίου, ώρα εκκίνησης 14.30 από το Παλαιό Δημαρχείο.
"Ο κρυμμένος Θησαυρός Νέων και Ενηλίκων"

Κυριακή   2 Μαρτίου στις 13.30 ξεκινά η  ¨Κεντρική Παρέλαση των Καρναβαλιστών¨
Δευτέρα  3 Μαρτίου  "Κούλουμα στην Κακιά Σκάλα"

Δηλώσεις συμμετοχής

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους για την παρέλαση και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση karnavalitinou@gmail.com
Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων  πληρωμάτων η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.
Τη Δευτέρα 17  Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του  Δήμου Τήνου (Παλαιό Δημαρχείο) στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με  έναν  εκπρόσωπο από το κάθε πλήρωμα.
Για όσους δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος με κάποια ομάδα αλλά επιθυμούν την συμμετοχή τους ως Εθελοντές στο καρναβάλι, παρακαλούμε όπως αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση karnavalitinou@gmail.com  τα στοιχεία τους  (όνομα -τηλ.- mail) για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Τελική ημερομηνία υποβολής αίτησης Εθελοντών έως 20 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες: Γιώργος Βελαλόπουλος - 6980686567

Ο Δήμος Τήνου εύχεται σε όλους “καλή διασκέδαση”.

Ετικέτες: