Οι Φρερ πρωτοτυπούν

  • Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2014 - 06:10

Στη πινακοθήκη των Κυκλάδων διοργάνωσε την χοροεσπερίδα του το σχολείο των Φρερ, με αφορμή τις αποκριές. Άδραξαν την ευκαιρία γονείς, δάσκαλοι, παιδιά και όλοι μαζί είπαν να φτιάξουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, με παιχνίδια, χορούς και τραγούδια. Η αίθουσα ήταν στολισμένη με αποκριάτικα στολίδια και οι γονείς με τα παιδιά ντυμένοι με πρωτοποριακές στολές.

Προσπαθούν το καλύτερο για τα παιδιά

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μας ενημέρωσε πως είναι μια καθιερωμένη γιορτή που οργανώνουν κάθε χρόνο για να διασκεδάσουν τα παιδιά και όσοι έχουν προσκληθεί. Σύμφωνα με τη πρόεδρο, στόχος του σχολείου είναι να αγκαλιάζει τα παιδιά, να στηρίζει τα όνειρα τους, να προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες τους και εκ μέρους του σχολείου να κάνουν ο τι μπορούν και για τη διασκέδαση τους. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως ο σύλλογος γονέων, τα παιδιά και το εκπαιδευτικό σύστημα του σχολείου, λειτουργούν σαν μια ομάδα για να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες των παιδιών και να κάνουν το καλύτερο γι’ αυτά.

Έπεται και συνέχεια

Η γιορτή έληξε με χορογραφία από τα κορίτσια του σχολείου, τα οποία απόλαυσαν το χειροκρότημα όλων γι’ αυτή την ωραία προσπάθεια. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και ζεστή.

Στο τέλος εκ μέρους του σχολείου ενημερωθήκαμε πως έχουν ξεκινήσει εντατικές ετοιμασίες για το καρναβάλι, όπου θα κατέβουν σαν μία ομάδα και υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα για όσους θα τους παρακολουθήσουν.

Ετικέτες: