Εργαστήρι βιωματικού παραμυθιού για ενήλικες

Επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά το βιωματικό εργαστήρι ενήλικων παραμυθάδων στη Σύρο, για όποιον του αρέσουν οι ιστορίες και η καλή παρέα. Μαζί φτιάχνουμε παραμύθια για να έχουμε να λέμε όποτε θέλουμε. Μαθαίνουμε  τι πραγματικά είναι το παραμύθι, ποιες είναι αρχές του και τα είδη του. Κάνουμε χώρο να περάσει από το σώμα και τον νου και μαζί του να αναδυθεί ό,τι όμορφο έχουμε μέσα μας, με ασκήσεις και παιχνίδια αφήγησης. Κάθε συνάντηση θα ξεκινάει με αφήγηση λαϊκού παραμυθιού, έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα!

 Το εργαστήρι εκτυλίσσεται σε πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις. Μετά, κάποιος μπορεί αν το επιθυμεί να γίνει μέλος της ομάδας ενήλικων παραμυθάδων «παραμυθιαΖω». Μια φιλόξενη παραμυθοπαρέα η οποία γεννήθηκε και συντέθηκε μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια που προηγήθηκαν.

Ξεκινάμε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας είναι δωρεάν, ανεξάρτητα αν κάποιος αποφασίσει να συμμετέχει ή όχι.

*Το εργαστήρι είναι σχεδιασμένο για ομάδα μέχρι 8 άτομα. Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι φίλοι της ομάδας «παραμυθιαΖω».

Πληροφορίες-συμμετοχές: 6944152080, lalou.lolo@gmail.com, fb: λαλού

http://gmatsouka.wix.com/lalou