Eye's Walk Digital Festival: Νιώσε την Ερμούπολη σαν το “σπίτι” σου”

Μία πρώτη γεύση από το θέμα του φετινού “Eye' Walk digital festival” , το οποίο έρχεται το Σάββατο 25 Ιουλίου για να συνδέσει τη μοναδική αρχιτεκτονική κληρονομιά της Σύρου, το δημόσιο χώρο και την κοινότητα του νησιού με την πιο σύγχρονη τέχνη, τη video installation art, μπορούν να πάρουν οι φίλοι του φεστιβάλ μέσα από το πρώτο promo video της διοργάνωσης που μας βοηθά να αισθανθούμε την Ερμούπολη σαν το σπίτι μας.

Η φωτογραφική ομάδα του φεστιβάλ δημιούργησε πέντε κόνσεπτ όπου άνθρωποι δημιουργούν το “σπίτι” τους, σε δημόσιους χώρους.

Όπως δηλώνει και η Ειρήνη Τζαβάρα (Experience Designer & Communication director):

Το Eye’s Walk Digital Festival δεν είναι ένα κλασσικό φεστιβάλ καθώς η λογική πάνω στην οποία σχεδιάστηκε είναι οι άνθρωποι να μην είναι απλοί παρατηρητές ενός θεάματος αλλά οι πρωταγωνιστές. Ο δημόσιος χώρος και το περιβάλλον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του Eye’s Walk Digital Festival. H Σύρος ενισχύει αυτό το αίσθημα, οικειότητας και συμμετοχικότητας. Είναι η Σύρος και οι άνθρωποί της που ενέπνευσαν το φεστιβάλ και το δημιουργούν κάθε χρόνο με την υποστήριξή τους.

Το Eye’s Walk digital festival είναι ένα καινοτόμο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο δημόσιο χώρο και συνδέει τη Video art, τη ζωγραφική, τον κινηματογράφο, την αρχιτεκτονική & το design εμπειρίας. Εφέτος θέλει να μιλήσει για το
Σπίτι είναι το δέρμα μας, αλλά και ένας αγαπημένος άνθρωπος, Σπίτι είναι η πατρίδα που έχουμε καιαυτή που αφήνουμε, Σπίτι είναι το ασχημόπαπο που γίνεται κύκνος, Σπίτι είναι η οικειότητα του πρωϊνού καφέ, Σπίτι είναι…..“When you focus with soul-eyes; you will find home in many many places”.

Ραντεβού στις 25 Ιουλίου στις 21:30 για τη μεγάλη πρώτη βραδιά!

Ετικέτες: