Κάλεσμα εθελοντών στο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Πολιτισμού στη Σύρο

  • Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2016 - 12:54

Στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ γαστρονομικού πολιτισμού της Σύρου «Syros GrEATings», σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Συλλόγου Επαγγελματιών Επισιτισμού Σύρου «Τερψιχόρη», με την υποστήριξη του δικτύου Aegean Cuisine. Σκοπός είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της Συριανής κουζίνας, ως μέρος της προώθησης του συνολικού τουριστικού προϊόντος του νησιού μας μέσω της γαστρονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook, Syros Greatings.

Για αυτή τη διοργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Σύρο, είναι επιθυμητή η συνδρομή των εθελοντών. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών μπορούν να αποστείλουν email με τα στοιχεία τους στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ddiamantopoulou@cycladescc.gr (κα. Δέσποινα Διαμαντοπούλου) ή να καλέσουν στο 22810-82346 (εσωτ. 105) μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να δώσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο (κινητό)

Email

Γνώση αγγλικής γλώσσας

Μεταφορικό μέσο

Η πρώτη συνάντηση εθελοντών προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Απόλλωνος & Λαδοπούλου, Άγιος Νικόλαος), ενώ θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία την εβδομάδα πριν από το φεστιβάλ.