Δηλώσεις συμμετοχής στο "Σπίτι του Αη-Βασίλη" στην Ποδειδωνία

  • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2016 - 11:24

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «ο Ποσειδών» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Σύρου, για να απολαύσουν οι επισκέπτες και ιδιαιτέρως τα παιδιά με ξεχωριστό  τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η επιβλητική και πανέμορφη έπαυλη Τσιροπινά για ένα εξαήμερο από 26 - 31 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ»

Με την εμπειρία τον προηγούμενων ετών σχεδιάζομε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα διαφόρων εκδηλώσεων με πολλές εκπλήξεις για μικρούς αλλά και μεγάλους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ποσειδωνίας προσκαλεί τους πολιτιστικούς συλλόγους, εργαστήρια, ωδεία, σχολές χορού, αλλά και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εξαήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή email στην  ηλεκτρονική διεύθυνση poseidonsyros@gmail.com με μία σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης που θα παρουσιαστεί. Παρακαλούμε συμπληρώστε ημερομηνίες και ώρες που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η δράση σας.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016. Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση των συμμετοχών σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κατάρτιση του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον

κ. Μάρκο Ρούσσο 6932452417