Χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας από φερμουάρ

Πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες στιλιστικές προτάσεις, γεμάτες στυλ και φαντασία καταθέτει η Αλίκη Χατζαντώνη μέσα από την πρώτη της έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και αξεσουάρ μόδας, που παρουσιάζεται στην αίθουσα Καμάρα της Άνω Σύρου.

Όπως υπογραμμίζει η εικοσάχρονη καλλιτέχνης, “τα χειροποίητα κοσμήματα “alcha” δημιουργήθηκαν για τις γυναίκες εκείνες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να τολμούν κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Τα κοσμήματα από φερμουάρ είναι μία αρκετά καινούρια τεχνική που εξάπτουν την φαντασία και κατέχουν τη δύναμη να μετατρέψουν το συνηθισμένο σε εξαιρετικό, σκορπώντας γύρω τους πινελιές νεανικής εξωστρέφειας και φινέτσας. Ανάμεσα στα ευφάνταστα κολιέ, τα κομψά δαχτυλίδια και τα πολύχρωμα σκουλαρίκια, μπορεί να θαυμάσει κανείς μία πλούσια συλλογή από καπέλα, στέκες για μικρές ηλικίες και κοτσιδάκια.

Η Αλίκη Χατζαντώνη είναι απόφοιτη ΕΠΑ.Λ Σύρου και κατέχει Πτυχίο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΕΠΑ.Λ, δίπλωμα αγγλικών (LOWER) και δίπλωμα χειρισμού Η/Υ. Ασχολείται με την δημιουργία κοσμημάτων από φερμουάρ και αξεσουάρ μόδας, ενώ έχει ως χόμπι τη ζωγραφική σε καμβά και τη δημιουργία ευχητήριων καρτών. Παράλληλα παρέχει τη βοήθειά της σε οργανώσεις γάμου και βάπτισης (δημιουργία προσκλητηρίων, διακόσμηση χώρου κ.τ.λ.).