2η Ομαδική Έκθεση του Open Art Studios

Το "κυνήγι" φτάνει στο τέλος του

Μετά από δύο μήνες έντονης παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της Σύρου, που για ένα ακόμη καλοκαίρι κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στο πλούσιο πρόγραμμά της, τα “Ανοιχτά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια 2013” ολοκληρώνονται φέτος με τη δεύτερη ομαδική έκθεση των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Στο πλαίσιο του φετινού “Open Art Studios» λειτούργησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά - ηαηαηαηαηαηαη24 εργαστήρια καλλιτεχνών που ζουν και εργάζονται στη Σύρο και ασχολούνται επαγγελματικά με τη ζωγραφική, τη γλυπτική, το ψηφιδωτό, την κεραμική και την κατασκευή παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Ένα “κυνήγι θησαυρού”, που οδήγησε τους επισκέπτες να ανακαλύψουν καλλιτεχνικά εργαστήρια σε όλο το νησί και να γνωρίσουν τους δημιουργούς και το έργο τους εν τη γενέσει.

Η δεύτερη έκθεση των δημιουργών φιλοξενείται στην Αίθουσα “Γιάννη και Ελένης Βάτη” στην Ερμούπολη και θα διαρκέσει έως 11 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00 και 18:00 – 23:00.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Carol Byrne, Αγγέλα Γαβριήλ, Ελπίδα Γαδ, Μαρία Δημάκη, Υπαπαντή Ζαρμπώνη, Γιολάντα Ζιάκα, Rachel Gozlan, Κατερίνα Κυπριώτη, Μισέλ Μπάλκον Βαρθαλίτου, Νατάσσα Μπαμπούλη, Αθανασία Μπόλια, Αγγελική Μπρισνόβαλη, Λυδία Νικολάου, Μαρία Ξαγοράρη, Εύα Περσάκη, Jean Claude Sabatier (Badin), Άρτεμις Σιδερίδου, Regina Simmel, Ειρήνη Τελίδου, Γιώργος Τερζής και Σοφία Τριγώνη

Η δράση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.