Σεμινάριο φωτογράφισης και κριτικής στη Σύρο

Δεκαήμερο σεμινάριο φωτογράφισης και κριτικής στη Σύρο διοργανώνει ο φωτογράφος Πλάτων Ριβέλλης, απευθυνόμενος σε όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φωτογραφικών γνώσεων.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορά καθημερινές λήψεις φωτογραφιών και κριτική την επόμενη ημέρα, βραδινές προβολές κινηματογραφικών ταινιών και ντοκιμαντέρ με καλλιτεχνικά θέματα, ανάλυση και συζήτηση.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από την πρώτη Παρασκευή του Ιουλίου και για δέκα ημέρες, περιλαμβάνοντας συνολικά οκτώ καθημερινές τετράωρες συναντήσεις κριτικής (10:30 – 14:30), καθώς και εννέα προβολές ταινιών με εισήγηση και ανάλυση (19.00- 22.00).

Οι συμμετέχοντες διαμένουν σε καταλύματα της επιλογής τους. Οι φίλοι και συγγενείς που συνοδεύουν τους συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τις βραδινές προβολές. Οι φωτογραφικές λήψεις πρέπει να γίνονται με ψηφιακή μηχανή.

Το κόστος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι 600 ευρώ συν 23% ΦΠΑ (600+138=738) και καταβάλλεται κατά την έναρξη του σεμιναρίου.

Όποιος κατά το παρελθόν έχει ήδη παρακολουθήσει ένα θερινό Σεμινάριο Φωτογράφισης και Κριτικής (στη Σύρο ή παλαιότερα στην Πάρο) έχει έκπτωση 40%

και όποιος έχει παρακολουθήσει ένα πλήρες χειμερινό Σεμινάριο Εισαγωγής στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία (στο Μουσείο Μπενάκη ή παλαιότερα στον Φωτογραφικό Κύκλο) έχει έκπτωση 15%.

Ετικέτες: