Συναισθηματικές «βουτιές» από τον Γιώργο Ρηγούτσο και την Αγνή Θαλασσινού

«Aqua Feelings»

Την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και την τέχνη συνδύασαν μοναδικά ο υποβρύχιος φωτογράφος Γιώργος Ρηγούτσος και η make-up artist Αγνή Θαλασσινού.

Οι τέχνες της φωτογραφίας και του μακιγιάζ ενώθηκαν κάτω από την «ομπρέλα» ενός πρωτότυπου πρότζεκτ με στόχο να αποτυπωθούν σε εικόνες ανθρώπινα συναισθήματα μέσα στο υδάτινο περιβάλλον.

Οι φίλοι της υποβρύχιας φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση "Aqua Feelings" στο “Baba Bar” έως τις 16 Αυγούστου 2016.

Όπως σημειώνουν οι συντελεστές της «συναίσθημα είναι αυτό που ένας άνθρωπος «αισθάνεται» όχι ως απλή αίσθηση, αλλά ως κάτι βαθύ εσωτερικό, που επιδρά στο σώμα και την ψυχή του και σχεδόν πάντα εκφράζεται στο πρόσωπο, στη φωνή, στη στάση του σώματος και είναι παρατηρήσιμο από τους άλλους».

Ανακατεύοντας χρώματα, υφάσματα αλλά και πολύ νερό, η Αγνή Θαλασσινού και ο Γιώργος Ρηγούτσος κατάφεραν να «συλλάβουν» φωτογραφικά συναισθήματα που μας συντροφεύουν στην καθημερινότητά μας, όπως η ευδαιμονία, η οργή, η έκσταση, η φρενίτιδα και η απόλαυση.

«Το στοίχημα για την Αγνή ήταν διπλό, καθώς η ίδια εμπνεύστηκε και σχεδίασε το μακιγιάζ στο δικό της πρόσωπο και στη συνέχεια, ποζάρισε μ' αυτό μέσα στο νερό», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» ο κ. Ρηγούτσος.

Σημειώνεται ότι η προετοιμασία και η φωτογράφηση έγιναν στον χώρο του ξενοδοχείου ΡΕΜΒΗ. Χορηγός της έκθεσης ήταν η μπύρα «ΝΗΣΟΣ».