Οι Melisses live στον Γαλησσά

  • Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2015 - 08:12

Οι Melisses ετοιμάζονται να μας συντροφέψουν ακόμη ένα καλοκαίρι με την μουσική και τα τραγούδια τους! Το αγαπημένο συγκρότημα στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 στις 21.00 στο A Sports στο Γαλησσά.

"Με την σκέψη μας στην πολύ δύσκολη περίοδο που περνούν οι συνάνθρωποι και συντοπίτες μας εργαζομενοι στο Νεώρειο, αποφασίσαμε μέρος των εσόδων να δοθεί για την αγορά τροφίμων στις οικογένειες των εργαζομένων.

Επίσης θα υπάρχει καλάθι για την προσφορά τροφίμων και χρημάτων.

Υποστηρικτές της προσπάθειας θα είναι ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης, η Τοπική κοινότητα Γαλησσά και ο Σύλλογος επιχειρηματιών Γαλησσά." - A Sports

Τηλ. κρατήσεων: 2281042969

Το Συγκρότημα Μέλισσες δημιουργήθηκε το Μάιο του 2008, με τον Χρήστο στο τραγούδι, τον Ιάκωβο στα ντραμς, τον Θάνο στην κιθάρα και τον Κώστα στο μπάσο.

Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές, μέχρι που στην παρέα τους ήρθε και ο Παντελής. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και το όνομα "Μέλισσες", ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το "Κρυφά" και το "Μυστικό".

Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο "Mad Day Live", ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο "Κρυφά" κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου.

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, με υποψηφιότητες σε μουσικά βραβεία, συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις τους.

Ετικέτες: