Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση, πραγματοποιήθηκε η 11η Τσιπουροβραδιά στην πηγή του Αγίου Αθανασίου στην Άνω Σύρο

Τσίπουρο, κέφι και χορός

Γεμάτη από κέφι, πολύ χορό, και ακόμη περισσότερο τσίπουρο, ήταν η 11η Τσιπουροβραδιά, που πραγματοποιήθηκε στην πηγή του Αγ. Αθανασίου, στην Άνω Σύρο, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Σύρου και το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Μαζική ήταν η προσέλευση του κόσμου στη γιορτή του τσίπουρου, το βράδυ του Σαββάτου, όπου είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει, να κεραστεί μεζεδάκια, που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, αλλά και να γευτεί το… «απόσταγμα της χαράς», που σε αφθονία προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου.

Η ορχήστρα έδινε το ρυθμό, το τσίπουρο έδωσε το κέφι, ακόμη και σε όσους δεν το είχαν εξ’αρχής και η βραδιά εκτυλίχθηκε σε μία γιορτή, όπου όλοι, μικροί, μεγάλοι και… μεγαλύτεροι, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την ατμόσφαιρα έκανε ακόμη πιο όμορφη και το ονειρικό περιβάλλον της πηγής του Αγ. Αθανασίου, με το μεγάλο πλατάνι να δεσπόζει πάνω από τους χορούς και τα τραγούδια.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, κ. Μπάμπης Κουλούρας, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, σε μία εκδήλωση, που μετρά πάνω από μία δεκαετία ζωής, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του, βλέποντας τον κόσμο να περνά καλά.

Εκτός από τα ελαφρά μεζεδάκια, το.. «μενού» περιείχε και επιδόρπιο, με τα μέλη του Συλλόγου να κερνούν τους… «πότες» γιαούρτι με μέλι, παστελαριές και παραδοσιακά λουκούμια.

 

Ετικέτες: