"Φωτίζουμε το καραβάκι" στον Φοίνικα

  • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2016 - 14:34

Σας ενημερώνουμε ότι, η προγραμματισμένη εκδήλωση “Φωτίζουμε το Καραβάκι” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Σύρος – Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων”, που θα πραγματοποιούνταν το Σάββατο 17.12.2016 στον Φοίνικα, για τεχνικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών του Φοίνικα, ο Επιμορφωτικός – Φιλοτεχνικός Σύλλογος “Ο Φοίνικας Σύρου” και η Τοπική Κοινότητα, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε όλοι στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή “Φωτίζουμε το Καραβάκι” την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και από ώρα 15:00, στην Πλατεία του Φοίνικα.

Στο πλαίσιο της γιορτής θα παρουσιαστούν Παραδοσιακά Κάλαντα από την χορωδία του Νηπιαγωγείου Φοίνικα αλλά και Παραδοσιακοί Χοροί από παιδιά και εφήβους, μουσικούς και χορευτές του Επιμορφωτικού - Φιλοτεχνικού Συλλόγου.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για τους μικρούς φίλους από αγαπημένες παιδαγωγούς και θα δοθεί κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι Ο Αϊ Βασίλης και τα ΚαλλικαΝΤΑΝΑκια του, οι οποίοι θα φέρουν μαζί τους εκπλήξεις για όλα τα παιδιά!