Διεθνής Μουσικός Διαγωνισμός “The Muse” στη Σαντορίνη

  • Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2015 - 06:10

Η Διεθνής Καλλιτεχνική Ένωση «Μούσα» διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη το Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό "The Muse. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2015 και αφορά σε πιάνο, βιολί, τσέλο, πνευστά όργανα και σύνολα μουσικής δωματίου.

Οι ακροάσεις του διαγωνισμού φιλοξενούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Γκύζη. Ο Διαγωνισμός τυγχάνει μεγάλης επιτυχίας, έχοντας υποδεχτεί περισσότερους από 800 μουσικούς από 71 χώρες και των τεσσάρων ηπείρων και λειτουργεί σαν πλατφόρμα ανακάλυψης νέων ταλέντων και δίνει βήμα στην μελλοντική καλλιτεχνική εξέλιξή τους. Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν μεγάλοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμος Θήρας στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες και εύχεται καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Στους νικητές απονεμηθούν μετάλλια, διπλώματα και ειδικά έπαθλα

Το ειδικό βραβείο “Παιδί Θαύμα” μαζί με το ποσό των 100 ευρώ, θα απονεμηθεί σε έναν από τους συμμετέχοντες των κατηγοριών Α ή Β. Το ειδικό βραβείο “Rising Star” και το ποσό των 100 ευρώ, θα παραλάβει έναςαπό τους συμμετέχοντες των κατηγοριών Γ ή Δ.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό με αλφαβητική σειρά. Οι ομάδες παρουσιάζονται με ηλικιακή σειρά, από τους νεότερους στους μεγαλύτερους. Όλα τα κομμάτια θα πρέπει να εκτελούνται από μνήμης (εκτός από την κατηγορία «Μουσική δωματίου»). Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του υποψηφίου στον διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο, το τέλος συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Τέλος, οι αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής είναι τελικές και δεν επανεξετάζονται.

Ετικέτες: