"Η νεράιδα Πραλίνα & το μαγικό Φουντούκι" στη Σαντορίνη

Γλυκές περιπέτειες

Από τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης "Το Αρκάδι"

Την μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση για παιδιά και εφήβους “Η νεράιδα Πραλίνα & το μαγικό φουντούκι” παρουσιάζει στη Σαντορίνη η Amusic FREEater το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 21:00. Η παράσταση, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Κλειώς Φανουράκη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” για το καλοκαίρι του 2013.

Η υπόθεση

Στη γιορτή της Πορτοκαλιάς Τρούφας η Νεράιδα Πραλίνα έχασε τον αγαπημένο της φίλο, το Μαγικό Φουντούκι. Το ατομικό της ταξίδι της στη Χώρα της Σοκολάτας ξεκινάει από τη στιγμή που αποφασίζει να ενεργοποιήσει τις εσωτερικές δυνάμεις της για να τον βρει.

Μαζί της, φίλοι και συμπαραστάτες, μέσα από τη μουσική, το γέλιο, τα βήματα και τις αποφάσεις τους μεταμορφώνουν την απώλεια σε μια ροκ σοκολατένια ιστορία.

Σε 5 χώρους περιβαλλοντικής συνείδησης, μέσα από 7 σοκολατένιες αξίες για τη φιλία, την αισιοδοξία και το σεβασμό στο διαφορετικό.

Θεατρική διασκευή - Σκηνοθεσία: Kλειώ Φανουράκη

Παίζουν: Παρασκευόπουλος Γαβριήλ Χιλλ, Δέσποινα Φούντα, Γιώργος Λυμπέρης, Κλειώ Φανουράκη, η Κυρία Τρουφάκη, ο Αόρατος Μουσικός και πολλοί σοκολατένιοι ήρωες από το νησί της Σοκολάτας Φράουλας.