Μικρά και μεγάλα παιδιά κατέκλυσαν την Πινακοθήκη Κυκλάδων στην παράσταση του ΟΦΤΣΣ

Ο Φώτης βρέθηκε στο "παρά πέντε"

Μία θαλασσομαλλούσα γοργόνα, ένας διαβαστερός κάβουρας, μία κουτσομπόλα μέδουσα, μία χαρούμενη χελώνα, ένα θαλασσοπούλι,ένας καλοκάγαθος ψαράς, ο Τάσος και ο Σέρλοκ ο Σαργός έλυσαν στο “παρά πέντε” το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του Φώτη, της φώκιας το οποίο συγκλόνισε το απόγευμα του Σαββάτου τους μικρούς φίλους του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου.

Το διαδραστικό θεατρικό δρώμενο “Χάθηκε ο Φώτης. Στοπ”, με την υπογραφή της Γεωργίας Ματσούκα παρουσιάστηκε χθες στην Πινακοθήκη Κυκλάδων όπου μικρά και μεγάλα παιδιά συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν ένα “υποβρύχιο” παραμύθι με πολλή φαντασία, κέφι, αλλά και μηνύματα για την αντιμετώπιση του θαλάσσιου περιβάλλοντος από τον άνθρωπο.

Οι ήρωες της ιστορίας με τη βοήθεια των παιδιών έλυσαν το μυστήριο, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκαν τα συναισθήματά τους, αντάλλαξαν σοφές κουβέντες, αλλά διασταύρωσαν και τα “λέπια” τους.

Στην έναρξη της παράστασης απηύθυναν χαιρετισμό τόσο η κ. Ματσούκα, όσο και ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Γουλιέλμος Πρίντεζης.Σημειώνεται ότι η παράσταση θα ταξιδέψει στη Δονούσα στις 2 Μαΐου 2015 μέσα από τις αποστολές του ΟΦΤΣΣ.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.