"Φλερτ" του Δήμου Μυκόνου με την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

  • Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, 2015 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 11 Δεκ. 2015 - 7:45

Ζυμώσεις για τη φιλοξενία της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου τον Οκτώβριο του 2016, ξεκίνησε ο Δήμος Μυκόνου, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου και τον Πολιτιστικό Οργανισμό "Γεώργιος Αξιώτης".

Σε συνέχεια της δέσμευσής του, η οποία εκφράστηκε με σχετική επιστολή ήδη από το 2014, ο Δήμος Μυκόνου, από κοινού με τα Νομικά του Πρόσωπα, προετοιμάζει συντονισμένα την υποψηφιότητά του για να φιλοξενηθεί στο νησί των ανέμων ο επιτυχημένος θεατρικός θεσμός, που αποτελεί τόπο συνάντησης και ανάδειξης του πολιτιστικού έργου που παράγουν περισσότεροι από 20 ερασιτεχνικοί θίασοι στο Αιγαίο.

Στο πνεύμα αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας , κατά την οποία συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις, ενόψει της Γενικής Συνέλευσής της, τον Ιανουάριο του 2016, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ, Ανδριανή Κουφού και ο Πρόεδρος του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου Μυκόνου, Δημήτρης Κοντιζάς.