Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο παραστάσεις του έργου «Μυστήριος Mr Love» στο Θέατρο Απόλλων

Διαχρονικά μηνύματα και έντονη πλοκή

Ένα θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα από το γοητευμένο κοινό, σε ένα κατάμεστο Θέατρο «Απόλλων», έκλεισε την παράσταση «Μυστήριος Mr. Love», της Κάρολαϊν Λιτς, σε σκηνοθεσία του Γ. Βάλαρη, με τους ηθοποιούς Τζένη Διαγούπη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο κόσμος κατέκλυσε το θέατρο, τόσο στην απογευματινή, όσο και στη βραδινή παράσταση. Το ευφυές κείμενο, η δυνατή σκηνοθεσία, σε συνδυασμό με δύο αφοπλιστικές ερμηνείες από τους δύο ηθοποιούς, αλλά και η αιφνίδια κλιμάκωση του δράματος και του μυστηρίου, παρέσυραν το κοινό σε μία γλυκόπικρη ιστορία της σχέσης ενός άντρα και μίας γυναίκας, που τους χωρίζουν και τους ενώνουν μόνο τα μυστικά τους.

Πρόκειται για ένα έργο εποχής, που διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1910, ωστόσο, τα διαχρονικά του μηνύματα, βρίσκουν το στόχο τους στο «κέντρο», ακόμη κι έναν αιώνα μετά, καθώς αφορούν στις ανασφάλειες, που κουβαλά κάθε άνθρωπος, στα βιώματα της παιδικής ηλικίας, που «σημαδεύουν» την ψυχή, πιο ανεξίτηλα απ’ οτιδήποτε άλλο, στις ανθρώπινες σχέσεις και την ουτοπική, πολλές φορές, αντιμετώπισή τους από τους ανθρώπους, που φοβούνται να αντιμετωπίσουν τη σκληρή αλήθεια, όπως επίσης και στην αιώνια αναζήτηση μιας απάντησης, αναφορικά με το κατά πόσον στην πραγματικότητα ο έρωτας είναι ικανός να αλλάξει έναν άνθρωπο.

Σε μία δυνατή, δραματική παράσταση, με ραγδαίες ανατροπές, όπου τις μικρές στιγμές γέλιου διαδέχονταν έντονες σκηνές, με σκληρές αλήθειες, που το άκουσμά τους πονά, το κοινό της Σύρου, έδειξε για μία ακόμη φορά, πως εκτιμά και υποστηρίζει το καλό θέατρο, χαρίζοντας στους δύο ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, ένα τεράστιο χειροκρότημα από καρδιάς.

Ετικέτες: