Toυ "Απόλλωνα" τα παραμύθια

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο επεφύλαξε στους μικρούς φίλους του ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «Απόλλων».

Μετά την «ΚωμΟδύσσεια» της Μαρίας Κίτρα, η νέα παιδική παράσταση του Ομίλου ταξιδεύει τους λιλιπούτειους θεατές του νησιού στη μακρινή «Παραμυθοχώρα».

Αγαπημένοι παιδικοί ήρωες με τη Χιονάτη (Χριστίνα Παναγιωτοπούλου) και την Κοκκινοσκουφίτσα (Ζωή Γεωργίου) να κρατούν τα σκήπτρα της ενδιαφέρουσας ιστορίας που εμπνεύστηκε και έγραψε η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, παιδαγωγός και ηθοποιός Γιώτα Αλεξάνδρου, παρελαύνουν αυτές τις ημέρες στη σκηνή του Θεάτρου «Απόλλων».

Με τη Βέτα Αποστολίδου στο σκηνοθετικό τιμόνι, τα πρωτότυπα τραγούδια του Γιώργου Πάχου, τα ευφάνταστα σκηνικά της Πηνελόπης Ασλάνογλου και τα εντυπωσιακά κοστούμια που επιμελήθηκαν η Εύη Αριστείδου και η Πηνελόπη Ασλάνογλου, ο ΘΕΠΟΣ «Απόλλων» αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως ό,τι πιάνει στα χέρια του, γίνεται χρυσός.

Τα χρώματα, οι γρήγορες εναλλαγές, το επιτυχημένο «πάντρεμα» βιντεοπροβολών (Κοινή Γνώμη) - σκηνικής δράσης, μα περισσότερο από όλα το κέφι των συντελεστών αποτελούν τα μεγάλα ατού της καλοκουρδισμένης παράστασης του «Απόλλωνα» που κατάφερε από -το μηδέν-  να χτίσει άλλη μία υπερ-παραγωγή για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού θεάτρου.

Οι παραστάσεις της «Παραμυθορουφήχτρας» συνεχίζονται σήμερα και αύριο (στις 19:00), στο Θέατρο Απόλλων.