Στη Στέγη Ανηλίκων ο Πάνος Κιάμος

Ο Έλληνας βάρδος έφτασε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αφού το βράδυ θα τραγουδήσει μπροστά στο κοινό της Σύρου. Η σημερινή συναυλία είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν, σε τρεις συλλόγους.

Ο Έλληνας τραγουδιστής με το που “πάτησε” το πόδι του στην Σύρο, δέχθηκε την θερμή υποδοχή, των διοργανωτών, αλλά και θαυμαστών του.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν μερικά λεπτά για την συναυλία, αλλά και πως βλέπει ο Δήμαρχος την φετινή τουριστική σεζόν.

Ο Κιάμος στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο cafe bar Camares, ενόψει τη σημερινής φιλανθρωπικής συναυλίας, όπου και κάλεσε όλους τους Συριανούς, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, ώστε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι τρεις σύλλογοι για τους οποίους πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση,

Τέλος, ο τραγουδιστής επισκέφθηκε τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων, όπου εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν, τους υποσχέθηκε ότι σύντομα θα τους στείλει διάφορα δώρα, αλλά και το cd από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Η συναυλία του Πάνου Κιάμου θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 21:30, όμως από τις 19:00 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα, καθώς περιλαμβάνει διάφορα χορευτικά από τη σχολή χορού που εδρεύει στη Σύρο και ενημέρωση του κόσμου με τα περίπτερα που έχουν στηθεί στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, ρούχα, φάρμακα, τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλα αντικείμενα, στους τρεις συλλόγους που θα βρίσκονται εκεί.