Γιορτινό event Κυριακή βράδυ στην πλατεία Μιαούλη

“Χριστούγεννα ήρθαν πάλι”

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλλαν παιδιά κι ενήλικες χθες το βράδυ στην πλατεία Μιαούλη στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης με τίτλο “Χριστούγεννα ήρθαν πάλι”, που διοργανώθηκε ενόψει των Χριστουγέννων.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν μετά τις έξι το απόγευμα προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προγραμματισμένες δράσεις που παρουσιάστηκαν από αρκετούς συμμετέχοντες.

Εορταστικό κλίμα στο κέντρο της πόλης

Με φόντο το στολισμένο κι επιβλητικό Δημαρχείο, σχεδόν τριάντα άτομα “είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα” κι έστειλαν ευχές στους παρευρισκομένους από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν και το κλασικό τραγούδι “Άγια Νύχτα”. Ακολούθως, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από ομάδα νέων ανθρώπων δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα σε όσους επισκέφθηκαν την πλατεία Μιαούλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, στο χώρο είχε στηθεί παζάρι από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Σύρου. Η εκδήλωση διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς κυρίως στα μικρά παιδιά που έπαιζαν στην πλατεία και χόρευαν στο ρυθμό των παραδοσιακών ακουσμάτων.