Ποιον επώνυμο "τσάκωσε" ο φακός της "Κοινής Γνώμης" στο Loukoumi Festival;

Στη Σύρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου έκανε την εμφάνισή του στην έναρξη των εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Λουκουμιού στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Mega περιπλανήθηκε στα σοκάκια της ιστορικής έδρας του νησιού, η οποία μετατράπηκε σε μία διαφορετική ελληνική Μονμάρτρη και θαύμασε τόσο τους μουσικούς, όσο και τους δημιουργούς ψηφιδωτών τέχνης με βάση το λουκούμι, που μαγνήτισαν από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα των περαστικών.

Αστείο περιστατικό η άμεση οπισθοχώρηση του παρουσιαστή, μόλις αντιλήφθηκε την ύπαρξη τηλεοπτικών συνεργείων που κατέγραφαν τον παλμό του φεστιβάλ, μεταδίδοντας δηλώσεις επώνυμων και μη επισκεπτών. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φωτογραφήθηκε με συμμετέχοντες του φεστιβάλ και δοκίμασε από τα χεράκια τους το Συριανό λουκούμι, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

Σε αναρτήσεις τους στον προσωπικό του λογαριασμό σο twitter, ο παρουσιαστής εκφράζει διαρκώς τον ενθουσιασμό του για την αρχόντισσα των Κυκλάδων, ενώ μοιράζεται με τους φίλους που τον ακολουθούν μοναδικά φωτογραφικά ντοκουμέντα. 

Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκε και με τον δικό μας Βαγγέλη Περρή, ο οποίος υποδέχεται κάθε επώνυμο ο οποίος επισκέπεται τη Σύρο.